Den otevřených dveří

Velmi nás těší hromada pozitivních reakcí od vás všech, kteří jste se Dne otevřených dveří v sobotu 3.6., zúčastnili.

RETEX se pořádáním Dne otevřených dveří nejenom otevřel rodinám našich zaměstnanců, ale i lidem z oblasti Moravského Krumlova a okolí. Přišli nás navštívit lidé z řad veřejnosti, ale také spousta našich bývalých zaměstnanců.

Představení firmy a výrobních linek, kterými provázeli směnoví mistři a manažeři RETEXu, zaujalo během Dne otevřených dveří RETEXu dvě stovky návštěvníků. Stejně tak se lidé, kterých dorazilo přes 300, pobavili při dalších připravených aktivitách. 

Akci přálo počasí. Lidé se bavili při příjemné hudbě a speciální program byl – jako oslava dětského dne – připravený i pro děti. Ty ocenily aktivity jako malování na obličej, soutěže v malování křídou, otisky rukou i taneční soutěže.

S velkým zaujetím pak všichni sledovali vystoupení světového rekordmana v silovém sportu Železného Zekona. Ten na tyči, kterou si zapřel o hrudník, odtáhl firemní Octavii plnou dětí, jen s pomocí ucha odvlekl na skateboardu tří dospělé a také pět dětí. Zekon nevynechal ani trhání provazů či starých zájezdových katalogů.

Celou akci provázelo výborné občerstvení, připravené panem Vespalcem z Polánky. Při odchodu si pak zejména malí návštěvníci odnášeli z RETEXu dárečky.  

Bylo to krásně strávené dopoledne.

Na tomto místě bych chtěla velmi poděkovat kolegům, kteří iniciativně a s vervou nabídli pomoc s organizací a aktivně se zapojili do přípravy. Jde vidět, že jsme tým!

Napište nám o jakou pozici máte zájem